GÖNEN’DE ÖNDER KADIN ÇİFTÇİ PROJESİ TANITIMI YAPILDI

31 Ocak 2022

28 Ocak 2022 Cuma günü Gönen Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet SELVİ ve Meclis Başkanı S.Hasip OSMAN Birleşmiş Milletler Gıda ve Tarım Örgütü (FAO) işbirliğiyle yürütülen Önder Kadın Çiftçi projesi tanıtım programına katıldı. Proje kapsamında Odamız 5. Meslek Komitesi Üyesi Berrin VAR’ın başkanlığındaki Sınırlı Sorumlu Gönen Merkez Tuzakçı Ve Hasanbey Köyleri Tarımsal Kalkınma Kooperatifi üyelerine 15 koyun ve 1 koç hibe edildi. Önder Kadın Çiftçi Projesi koyun dağıtımı, jeotermal ve teknolojik sera ziyaretlerine Tarım ve Orman Bakanı Yardımcısı Ayşe Ayşin IŞIKGECE, Balıkesir Valisi Hasan ŞILDAK, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel YILMAZ ve Gönen Kaymakamı Dr. Arslan YURT ile birlikte il ve ilçe protokolü katılım sağladı.