GÖNEN’E KAZANDIRILACAK OKUL İÇİN KAYMAKAM VE İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ İLE GÖRÜŞÜLDÜ

10 Şubat 2022

Gönen Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet SELVİ, Meclis Başkanı S. Hasip OSMAN ve Odamız yöneticileri 10 Şubat 2022 Çarşamba günü, Gönen Kaymakamı Dr. Arslan YURT ve Gönen İlçe Milli Eğitim Müdürü Metin ERBAY’ı makamlarında ziyaret etti. Gerçekleşen görüşmelerde, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin Gönen’imize yapacağı okul ile ilgili olarak ilçemizin ihtiyaçlarına yönelik belirlenmesi hakkında çeşitli fikir alış verişinde bulundular.Gönen Ticaret Odası olarak TOBB ile bir an önce iletişime geçerek İlçemize Fen Lisesi kazandırılmasının uygun olacağı Kaymakam ve İlçe Milli Eğitim Müdürüne iletildi. Yapılacak görüşmeler ile Gönen’in ihtiyaçlarına yönelik bir çalışmanın başlatılacağını belirtildi.