HİBE DESTEKLERLE REKABETTE FARK YARAT KONULU BİLGİLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

23 Şubat 2024
Gönen Ticaret Odası ve Gönen Deri İhtisas ve Karma OSB işbirliğinde 'Hibe Desteklerle Rekabette Fark Yarat' konulu Bilgilendirme Semineri 22 Şubat 2024 Perşembe günü Gönen OSB Seminer Salonu'nda gerçekleştirildi.
Uluslararası Rekabetçiliği Geliştirme (URGE), Araştırma ve Geliştirme (AR-GE) ve TURQUALİTY destekleri hakkında uzmanlar tarafından katılımcılar bilgilendirildi.
Firmaların kurumsallaşması, ihracat potansiyellerinin tespit edilmesi ve yurtdışı pazarlarına açılması için URGE desteklerinin öneminden, AR-GE teşvikleri, KOSGEB, TUBİTAK ve AB Proje desteklerinden bahsedildi.
Türk markalarının ihracatta önünü açmak ve uluslar arası piyasalara açılmasını sağlamayı amaç edinen TURQUALİTY marka destek programının yapısı, destek aşamaları ve süreçleri hakkında bilgiler aktarıldı.