İKİNCİ EL OTO ALIM VE SATIM MESLEKİ YETERLİLİK SINAVLARI GÖNEN TİCARET ODASI’NDA GERÇEKLEŞTİRİLDİ

22 Ekim 2018

İkinci El Oto Alım ve Satım işinde uygulamaya koyulan Mesleki Yeterlilik Belgesi kapsamında sınavlar Odamız organizasyonunda Ticaret Odası Konferans Salonunda 78 katılımcı ile 20 Ekim 2018 Cuma- 22 Ekim 2018 Pazartesi tarihleri arasında gerçekleştirildi.

Gönen Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet SELVİ, yaptığı açıklamada; “ Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile MEYBEM A.Ş tarafından İkinci el oto alım ve satım işi için gerekli olan Mesleki Yeterlilik Belgesi Sınavına giren adaylara başarılar diledi.

78 Kişinin başvurduğu Mesleki Yeterlilik Belgesi uygulamalı sınavları Gönen’de faaliyet gösteren Galeri DOĞAN ve Kardeş Otomotiv’de gerçekleştirildi.