JANDARMA TEŞKİLATININ 184’ÜNCÜ KURULUŞ YIL DÖNÜMÜNDE İLÇE JANDARMA KOMUTANI J.YZB. ETHEM GÖKBOĞA VE JANDARMA PERSONELİ ZİYARET EDİLDİ.

23 Haziran 2023
Odamız Başkanı İsmail MUTLU, Meclis Başkanı ve Deri Karma OSB Başkanı Yusuf ÇETİNKAYA, Ticaret Borsası Başkanı İbrahim MUTLU, Ziraat Odası Başkanı Kemal ARPACI ve Meclis Üyesi Mücahit ÖZCAN, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Koop. Başkanı Hasan YALAMA, Tuhafiyeciler Odası Başkanı Abdullah İNCEOĞLU, Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Ayhan ÖKSÜZ, Kahveciler Odası Başkanı Naci KAHRAMAN, Şoförler Odası Başkanı İbrahim GÜMÜŞ, Gönen Motorlu Taşıyıcılar Koop. Başkanı Mehmet UZUN, Küçük Sanayi Sitesi Koop. Başkanı Ali ÇORBACIOĞLU'un katılımıyla Jandarma Teşkilatı'mızın 184. kuruluş yıldönümü kutlandı.