KOSGEB DESTEKLİ UYGULAMALI GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMİ TAMAMLANDI

23 Kasım 2018

Gönen Ticaret Odası ve İŞKUR Bandırma Şube Müdürlüğü’nce ortaklaşa düzenlenen KOSGEB Destekli Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi tamamlandı.

20-23 Kasım 2018 tarihleri arasında,24 Kursiyerin katıldığı Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi, Gönen Ticaret Odası Konferans Salonunda Girişimci Eğitmeni Yasemin ARSLAN GÜVEN tarafından gerçekleştirildi.

Gönen Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet SELVİ açıklamasında; Eğitimin amacının eğitim sonunda girişimcilerin KOSGEB’ in sağlamış olduğu hibe desteğinden faydalanarak, kendi iş yerlerini açma olanaklarına sahip olacaklardır. Bu kapsamda, Gönen Ticaret Odası olarak girişimci adaylarına farklı zamanlarda kurs imkanı sağlayarak girişimci adaylarının başarıya ulaşmalarına öncülük edecek ve aktif rol almaya devam edecektir.

Başkan SELVİ; eğitimin sonunda kursiyerlere pasta ikram ederek, eğitimi tamamlayan kursiyerlere bundan sonraki iş hayatlarında başarıya ulaşmalarını temenni ediyorum dedi.