Odamız Yönetim Kurulu Başkanı İsmail MUTLU, Meclis Başkanı Yusuf ÇETİNKAYA ve yöneticilerine hayırlı olsun ziyaretleri

11 Kasım 2022

Akay Lime işletme sahibi Murat AKAY, Akçaali mahalle muhtarı Ahmet ŞAHLANBAZ, AK Parti Manyas kurucu başkanı Serdar ERÇEL, Gönen Hurma işletme sahibi Recai YENİMAHALLE, Recep Amca Servis Taşımacılığı işletme sahipleri Recep BEKÇİ, Habil BEKÇİ,Gönen Kocabıyık Turizm işletme sahipleri Erkan KOCABIYIK, Gürkan KOCABIYIK, MKS Devo işletme sahibi Korgün ŞENGÜN, Genel Müdür Yardımcısı Sevinç ÇETİNKAYA, Form Metal işletme sahibi Namık Kemal TURHAN, Ensar Deri işletme sahibi Nusret AYTEKİN, S.M.M. Müşavir Hayrettin KENAR, S.M.M. Müşavir Musa YAVAŞ, Odamız Yönetim Kurulu Başkanı İsmail MUTLU, Meclis Başkanı Yusuf ÇETİNKAYA ve yöneticilerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.