SELVİ PROJELERİN DE VERMİŞ OLDUĞU SÖZLERİ TEK TEK YERİNE GETİRİYOR

8 Şubat 2019

Odamız Başkanı Ahmet SELVİ ile Gönen Belediyesi arasında Odamıza arsa alımı imza protokolü gerçekleştirildi. 07 Şubat 2019 Perşembe günü Belediye Encümen Salonunda gerçekleştirilen imza törenine Odamız Başkanı Ahmet SELVİ ve Meclis Başkanı S.Hasip OSMAN ile Odamız yöneticileri katılmışlardır.

Başkan SELVİ yapmış olduğu açıklamada; Bundan 30 yıl önce Ticaret Odası yönetiminin yap-işlet-devret modeliyle Belediye arsasına yapmış olduğu hizmet binamız artık odamız üyelerinin ihtiyaçlarını karşılamamaktaydı. Bizler göreve gelirken odamız üyelerine verdiğimiz sözlerin en önemlilerinden birisi de Odamıza çağın gereklerine uygun, modern bir hizmet binası kazandırmaktı. Bunun için yönetim olarak hızlı bir şekilde çalışmalara başladık. Bu çalışmalar neticesinde Gönen’in en işlek caddesi olan Bandırma yolu üzerinde bulunan 1150 m2’lik arsayı Odamıza kazandırmak üzere Gönen Belediye Başkanımız Hüseyin YAKAR ile görüşmelere başladık ve arsayı muhammen bedel değeri olan 190.000 TL’ye alarak tapusunu odamız adına tescil ettirdik.

Amacımız Oda üyelerimize ve şehrimize daha iyi hizmet etmek, Şehrimizin ekonomik refah seviyesini yükseltmek, sosyal hayata dokunuşlar yapmaktır. Bu gayelerimizin gerçekleşmesinin en önemli temellerinden birisi de iyi bir hizmet binasına sahip olmaktır. Bu vesile ile hizmet binamızın yapılacağı arsanın alımında bizlere ve odamıza her türlü desteği veren başta Gönen Belediye Başkanı Hüseyin YAKAR olmak üzere, AK PARTİ, CHP ve MHP Meclis üyelerine arsa alım kararını oy birliği ile meclisten geçirdikleri için şahsım, meclisim ve Oda üyelerimiz adına teşekkür ederim.

Bundan sonra da Odamız üyeleri ve Gönen’in menfaatleri doğrultusunda çalışmalarımızı hızlı bir şekilde sürdürüp, Şehrimizin ve Odamız üyelerinin tüm haklarını korkmadan, cesurca her platformda savunacağız. Yeter ki üyelerimiz olarak sizler bizlere inanın, güvenin ve destek verin.

Bu vesile ile Odamıza kazandırılan ilk tapulu arsamızın ve Ticaret Odası tarafından yapılacak olan hizmet binası projesinin üyelerimize ve şehrimize hayırlı olmasını dilerim.

Görsellere ulaşmak için tıklayınız...!