TANAP’TAN EĞİTİMİ TAM DESTEK

10 Ocak 2019

09 Ocak 2019 Çarşamba günü Gönen Ticaret Odası ve Gönen Ticaret Odası Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği tarafından hazırlanıp TANAP Sosyal ve Çevresel Yatırım Programları kapsamında kabul edilen projelerin tanıtım ve bilgilendirme toplantısı Gönen Ticaret Odası Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Toplantıya Ticaret Odası Başkan Yardımcısı İlker DANIŞ, odamız yöneticileri, Gönen İlçe Kaymakamı Faruk BEKARLAR, TANAP Kalite ve HSSE Direktörü Fatih ERDEM, Yatırım Programları Müdürü Gizem KUNT, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail YILMAZ, İlçe Emniyet Müdürü Ali Haydar KILIÇ, Gönen Ticaret Odası Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü Fahri GÜLCAN ile ilgili kurum amirleri katılmıştır.

Program çerçevesinde, Gönen Ticaret Odası Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine Endüstriyel Bakım, Onarım ve Otomasyon Laboratuvarı kurulması, Simülasyonlu Kaynak Makinesi Alımı konusunda sunulan projelerle toplam 262 bin lira hibe desteği sağlanmış olup, simülatörlü eğitim ile mesleki eğitim için önemli bir kazanım elde edilmiştir.