TİCARET ODASI BAŞKANI AHMET SELVİ ADALET VE KALKINMA PARTİSİ BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI YÜCEL YILMAZ’I ODAMIZDA AĞIRLADI

13 Şubat 2019

Gönen Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet SELVİ, Adalet ve Kalkınma Partisi Balıkesir Büyükşehir Başkan Adayı Yücel YILMAZ’ı, Ak Parti Balıkesir Milletvekili Yavuz SUBAŞI’yı, Bandırma On Yedi Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman ÖZDEMİR’i, Gönen Belediye Başkanı Hüseyin YAKAR’ı, Ak Parti Gönen Belediye Başkan Adayı Erdinç ODABAŞI’nı, Ak Parti İlçe Başkanı Merve ÜNCÜK İŞGÜDEN’i ve Balıkesir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Rahmi KULA’yı Odamız Meclis Toplantı Salonunda ağırladı.

Gerçekleşen ziyarette, Odamız Meclis Başkanı S.Hasip OSMAN ve odamız yöneticileri hazır bulunmuş olup, “4.Uluslararası Termal ve Sağlık Turizmi Zirvesi” sonrası Gönen Termal ve Sağlık Turizmin geliştirilmesi konusunda karşılıklı olarak birlik ve beraberlik içerisinde hareket edileceği konuşuldu.