TOBB İL KADIN GİRİŞİMCİLER VE GENÇ GİRİŞİMCİLER KURULU İL İCRA KOMİTESİ ÜYELERİ BELİRLENDİ

28 Şubat 2019

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Koordinasyonunda,Türkiye'de girişimciliğin özendirilmesi ve girişimcilik kültürünün gelişmesine öncülük etmek amacıyla Odalar ve Borsalar bünyesinde faaliyetlerini yürüten, Türkiye'nin en büyük girişimci ağı TOBB İl Kadın Girişimciler Kurulları ile TOBB İl Genç Girişimciler Kurulları İcra Komitesi Üyeliği seçimleri 27 Şubat 2019 Çarşamba günü 10.00 – 16.00 saatleri arasında Ticaret Odasında gerçekleştirildi.

İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi üyeliği seçimleri tek liste halinde yapıldı.  4 kadın girişimcinin oy kullandığı seçimde Gülsen İŞGÜDEN Kadın Girişimciler İl İcra Komitesi asil üyeliğine seçilmiştir.

İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi üyeliği seçimleri tek liste halinde yapıldı. 9 genç ismin oy kullandığı seçimde Cihan ERASLAN tüm oyları alarak Genç Girişimciler İl İcra Komitesi asil üyeliğine seçilmiştir.

Ticaret Odası Başkanı Ahmet SELVİ gerçekleşen seçimler sonunda, İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi üyeliğine seçilen Gülsen İŞGÜDEN ve İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi üyeliğine seçilen Cihan ERASLAN’ı tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.